Mozgás Éjszakája: Budapest is Mozgásban a Mozgás Receptre Programmal

Mozgás Éjszakája: Budapest is Mozgásban a Mozgás Receptre Programmal

Június 14-én Budapesten is megrendezték a Mozgás Éjszakáját, amely a sport és az egészséges életmód népszerűsítését célozta. Az eseményen a Mozgás Receptre program csapata is részt vett.

Június 14-én az ország több városában, köztük Budapesten is megrendezték a Mozgás Éjszakáját, amely a sport és az egészséges életmód népszerűsítését célozta. A fővárosban a Hősök terén és a Városligetben tartották az eseményt, ahol 22 különböző sportágat lehetett kipróbálni.

Az eseményen a Mozgás Receptre program csapata is jelen volt, ahol kiállítóként a kardiovaszkuláris állóképességről adott tájékoztatást. A teszt során a résztvevők megtudhatták, hogyan értékelhetik állóképességüket a pulzus helyreállásának sebessége alapján rövid időtartamú terhelés után.

Az eseményen való részvétel ingyenes volt, és nem igényelt előzetes regisztrációt. Az érdeklődők különböző sportprogramokon vehettek részt, mint például zumba, fitnesz, tollaslabda, görkorcsolyázás, kerékpározás, éjszakai futás, városi kerékpártúra és gyalogtúra. A résztvevők a GeoGo alkalmazás segítségével Ötpróba pontokat is gyűjthettek.

Az egészséges életmód mindenki számára elérhető, és sosem késő elkezdeni. A Mozgás Éjszakája remek alkalom volt arra, hogy ezt közösen ünnepeljük és motivációt nyújtsunk mindenkinek, aki tenni szeretne a saját egészségéért.

Videó a Mozgás Éjszakájáról

  

  

Létrehozva: 2024.06.26 Módosítva: 2024.06.26